Valutor:

Frakt & Retur

Frakt & Returer
På grund av det faktum att våra föremål köps via Internet, kan inte prövas i förväg och köps på plats osynligt, har vi utvecklat följande retur- och utbytespolicy för kundservice. Självklart hoppas vi att du är nöjd med ditt val. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val är vår retur- och utbytespolicy följande:
För retur:
Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från inköpsdatumet. Men orsaken till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Returer kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returartiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla returnerade paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade artiklar är föremål för en 5% bankhanteringsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna. Särskilda omständigheter kan kräva partnerskap med företags affärspartners. För mer information kontakta vår kundservice.
För utbyten:
Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använda föremål med alla tillbehör och förpackningar. Vänligen skicka tillbaka artiklarna inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returpaket måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar när avkastningen har mottagits. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna.
Viktigt meddelande:
1. Trots att vi ger 100% krångelfri returpolitik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din beställning.
2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.
3. Vi kommer inte att vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste det ursprungliga kontors kvittot behållas för att kräva ersättningen.
tillbaka
Copyright © 2020 All Rights Reserved.Powered by www.sebastianlinden.se