Fotografier av outfits

Är du trött på att pryda dina väggar med typiska och vanliga posters, affischer eller bilder? Vill du byta ut dina gamla posters av Stockholm, ditt favoritdjur eller din favoritartist? Då har du hittat helt rätt. För här kommer du nämligen få tips på hur du kan göra för att liva upp dina väggar utan att behöva flytta eller måla om. En vägg kan vara så mycket mer än bara en vägg!

Låt innehållet i din garderob synas

En garderob har dörrar som kan stängas för att det inte ska komma in massor med smuts och damm som kan förstöra dina fina kläder. Men hur roligt är det egentligen att du inte kan se dina kläder - om du inte har dörrarna öppna hela tiden så att säga? Om du är stolt över och tycker om det som finns i din garderob är det dags att visa upp det för andra!

Nästa gång du har en cool outfit som du trivs i på dig - ta ett kort och häng upp det på väggen eller garderobsdörren. På så sätt visar du för dina kompisar eller andra i ditt hem vad du har för typ av stil och att du verkligen rockar den stilen. Samtidigt får du inspiration när du ser dig själv bära en viss outfit som du passar i, det speciellt under dagar då du inte har någon aning om vad du ska ha på dig. Så ta på dig något du är bekväm i och tycker är snyggt, ta ett kort och spara bilden någonstans där du kan se den själv men också visa upp den för andra.