Mode - något för alla

Image

Kommer du ihåg när det var hippt med neonfärger, utsvängda byxor och pannband? Eller du kanske inte var född då? Oavsett så har mode sett olika ut genom tiderna och är fortfarande i ständig rörelse. Mode handlar om mer än bara det som är trendigt och hippt, men samtidigt är det just det som har en stor påverkan på hur modet ser ut just nu. 

Mode kan uttryckas på många olika sätt, men förmodligen är det första som poppar upp i ditt huvud när du hör ordet mode just kläder. Om så är fallet är du långt ifrån ensam om det. Men mode är så mycket mer än bara kläder - det är också skor, assecosarer, smycken och egentligen allt du kan ha på dig för att skapa ett vandrande konstverk.

Ditt unika mode

Vad mode är för dig kan vara något helt annat än vad det är för någon annan. I och med att mode ska vara ett positivt ord är det enda viktiga att du använder mode som du tycker om. Alltså att du är bekväm i det mode du bär och att du tycker du själv ser bra ut i det. Enkelt sagt skulle man kunna säga att mode är det du tycker är snyggt.

Image

Till exempel, tycker du att en hatt är jättesnygg? Då är det mode för dig! Gillar du inte riktigt den där tröjan som du såg på skyltdockan? Då är det inte mode för dig. Idag talas det om mode som att det skulle vara samma för alla, men så är det verkligen inte.

Image