Trender vi alla minns

Det finns vissa trender som förmodligen inte gick någon förbi, trender som vi alla kommer ihåg och antingen var en del av eller önskade att vi var en del av. Ibland kan det vara härligt med en liten nostalgitripp längs med olika trender som har kommit och gått. Och det är just det du ska få ta del av här och nu.

Image

Svettband och benvärmare

Det var inte bara på 80-talet som benvärmare och svettband var populära. Då skulle dock benvärmarna vara i någon slags neonfärg (eller helst flera olika färger) och svettbanden skulle matcha med benvärmarna. Lite motsägelsefullt att benvärmare ska värma och svettbandet ska undvika att svetten rinner när man blir varm.

Virkad mössa

Man kan ju undra vad grejen med en virkad mössa var. En mössa ska ju göra så att man håller sig varm om huvudet, och vad är då meningen med att det är massa hål i mössan där kall luft ändå kan komma in? Såklart är det fullt möjligt med mössa även under varmare dagar, men vi alla är nog glada att våra mössor idag inte har stora hål i sig.

Image
Färgade solglasögon

Färgade solglasögon

Solglasögon i regnbågens alla färger. Dessutom var det trendigt med beige eller rosa solglasögon. Förmodligen var solglasögonen till mer för att ge en cool look än att skydda ögonen mot solen. Helst skulle solglasögonen vara stora och maffiga. Idag kan det fortfarande vara coolt med stora solglasögon, men nuförtiden är det troligen mer bågarna som spelar roll än själva glasen.